Andre porter

Vi har et bredt utvalg av porter.

Snakk med oss, så forteller vi deg om alle fordelene med de ulike portene.

Kontakt oss

Foldeporter

Bred, smal, høy eller lav? Vi hjelper deg med foldeporter i størrelsen som passer deg. Portene kan bestilles i nøyaktig den fargen og med det antall vinduer du ønsker. Foldeportene er konstruert for nordiske forhold med god portisolasjon og 2-lags vinduer, slik at du får minimal energilekkasje i bygget.

Branngardiner

Med branngardiner sikrer du områder hvor det stilles krav mot spredning av brann og røyk. Seksjoner, rømningsveier, celler eller yttervegger i bygget er dermed sikret om uhellet skulle være ute. Alle våre gardiner kan leveres som røyktette, i valgfri farge og med rustfri utførelse. Snakk med oss om dine behov for branngardiner

Områdesikring

Sov godt mens tyvene jobber! Mekanisk områdesikring er effektiv forebygging mot innbrudd og tyveri. Med utendørs skyveporter eller veibommer hindrer du adgang for kjøretøy inn til tomteområdet. Vi hjelper deg også med sikringer av dører og vinduer i hele bygget eller områder i lokalet med særlig behov for sikring. Områdesikring til bygg fås som fastgitter, rullesjalusi og -gardiner, saksegitter eller som egne skap. Produsert på mål, selvfølgelig, slik at det passer nettopp der det skal være.

Dukporter

Dukporter er ideelle i store åpninger og krevende miljøer. Portbladene er produsert i solid, dobbeltstrøket PVC med vindforsterkning. Porten kan fås med klemvern og frekvensstyring. Du får også lyddempende, varmebestandig og sikkerhetsduk dersom miljøet krever det. Velg blant flere farger og om du vil ha ett eller flere vinduer i porten.

Lastesystemer

Last på, heis opp eller ned og transporter varene inn i bygget. Med et lastesystem sikrer du effektiv og trygg varelogistikk inn og ut fra lokalet. Lastesystemer er godt egnet til både nye og eksisterende bygg ved at de er fristilte enheter som tilpasses området de skal fungere i. Lastesystemene kan leveres som lastebrygger eller som egne lastehus. Isolasjonsgrad og tettesystemer tilpasser vi ut fra hvilke krav som stilles til din virksomhet.

Garasjeporter

Med en garasjeport holder du ubudne gjester og uværet ute! Våre kvalitetsporter består av en høyisolerende kjerne bekledd med en robust stålplate. Portene er motstandskraftig mot vær og vind, og krever minimalt med vedlikehold. Velg blant ulike farger, størrelser og strukturer slik at du får en port som passer din garasje og bolig. Portene er klargjort for automatisk portåpner, og du velger tilbehør som passer ditt behov.

Rullegitter og- porter

Med rullegitter eller rulleport sikrer du verdiene! Et rullegitter består av perforerte lameller eller åpne masker og er godt egnet for sikring av f.eks. butikker og skranker. Rulleporter fås som tette aluminiumslameller som skjermer for innsyn eller gjennomsiktig polycarbonatlameller. Både rullegitre og rulleporter fås i forskjellige design og sikkerhetsklasser.

Kolltjernvegen 82316 Hamar

t: 480 66 100e: post@portinnlandet.no


Hold deg oppdatert!

Meld deg på vårt nyhetsbrev og få siste nytt rett i innboksen.