Hurtigporter

Hurtigporten åpnes og lukkes på få sekunder. Dermed får du mer effektiv logistikk, økt sikkerhet, minimalt med temperaturtap og lavere strømforbruk. Hurtigportene er laget for inntil 250 000 åpninger. Velger du hurtigport, sparer du både kostnader og miljøet!

Kontakt oss, så forteller vi deg om alle fordelene med hurtigport.

Kontakt oss

Utvendig isolert port

Med en utvendig isolert hurtigport blir temperaturlekkasjen mellom ute og inne minimal. Den korte åpne/lukke-tiden reduserer nedbør, støv og støy inn til lokalet. Isolert portblad og tett rammekonstruksjon reduserer temperaturtap i lokalet også når porten er lukket.

Butikkport

Hvor mange ganger åpnes og lukkes butikkporten i løpet av åpningstiden? Det er ganske mange ganger. Med en hurtigport reduserer du energilekkasje og lokalet eksponeres i minst mulig grad for støv og støy på grunn av den korte åpne/lukke-tiden.

Innbruddsikker port

Med en innbruddssikker hurtigport reduseres risikoen for tyveri. I tillegg til portens korte åpne/lukke-tid er portkonstruksjon, ramme og låssystem forsterket for å ivareta høyest mulig sikkerhet.

Hygieneport

I miljøer hvor det stilles særskilte krav til hygiene, temperatursvingninger eller risiko for ytre påvirkninger, er hurtigport særdeles godt egnet. Med en hurtigport minimeres eksponeringstiden mellom sonene slik at hygienekrav ivaretas.

For flere porter, se også vår partner: EFAFLEX

Kolltjernvegen 82316 Hamar

t: 480 66 100e: post@portinnlandet.no


Hold deg oppdatert!

Meld deg på vårt nyhetsbrev og få siste nytt rett i innboksen.